MONJOS vs SMA

CB MONJOS 67 – 63 MANYANET REUS A

Aquesta setmana visitem la pista dels Monjos, equip que va baixar de 1a la temporada passada. Desplaçament que realitzem amb baixes importants per temes laborals i alguna lesió. Iniciem el partit prou bé amb intercanvis de cistelles a les dues zones. Som capaços de manar en el marcador gràcies al nostre contraatac i a 3 triples consecutius. El primer quart acaba amb el marcador al nostre favor 15-19. En el segon quart tenim una sequera anotadora. Fins el minut 15 no anotem, molts tirs senzills errats i poc encert en els tirs lliures. El joc és molt dur i nosaltres no estem al nivell defensiu que el Monjos ens exigeix. Els locals giren el marcador i amb un parcial de 17-7 acaba la mitja part per sota en el marcador. 32 – 26.

La segona part segueix en la mateixa tònica, però una millor defensa atura l’atac dels Monjos. Les diferències es mantenen prop del 8 punts en el 3r quart. (44-36).
En el darrer quart i sense res a perdre decidim fer un canvi defensiu, la zona press ens permet robar algunes pilotes i poc a poc escurcem les diferències en el marcador.

Triguem 5 minuts en igualar el marcador. I a manca de 1 minut ens posem 3 punts per sobre.  Realment enguany estem tenint una mica de mala sort. Cada cop que tenim el partit mig guanyat ens acaben forçant la prorroga i avui no podia ser menys. Un bàsquet dels locals a manca de 3 segons empata el partit i força la prorroga.

A la prorroga , tot i començar amb un triple al nostre favor s’acaba decantant pels locals.

La nostra manca d’experiència amb jugadors jovenets de la casa ens ha penalitzat. Derrota de 4 punts i ara toca tornar a aixecar-nos i seguir treballant per millorar.  Això acaba de començar i la temporada és llarga.

5, 6, 7 Manyanet!!!!

Crònica patrocinada per:

ClimAhorro