VALLS vs SMA

C.B. VALLS 57 – 70 MANYANET REUS A

Primera visita i primer derbi de la temporada. Marxem a Valls amb moltes ganes d’aconseguir la 1a victòria contra un CB Valls que descendeix de 1a, però amb un equip totalment renovat. De la mateixa manera que contra l’Odena, els nostres comencem molt intensos i amb una gran pressió a la pilota. Ràpids contraatacs que ens permeten anotar amb facilitat i marxem en el marcador 16-20 al final del 1r quart. Seguim en la mateixa dinàmica que en el primer quart, sembla que tenim coll a vall el partit, però un parcial de 10-0 en els darrers 2 minuts fa tornar la igualtat a la mitja part (40-42).

El tercer quart és clau pel desenllaç del partit, defensem de manera brillant, un parcial 6-13 ens permet començar el darrer quart amb un clar avantatge 46-55. En el darrer quart els locals ho intenten, però nosaltres no ens deixem endur pels nervis. Comencem a jugar amb calma, busquem i  castiguem els errors defensius del CB Valls. El 52-66 a manca de 3 minuts ens permet respirar tranquils, la victòria no se’ns escaparà en un camp en el qual feia anys que no guanyàvem. Cau la primera victòria al sac (57-70) i esperem que vinguin moltes més! 

5, 6, 7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

Gestimax.png