SF vs BALAGUER

MANYANET REUS 62 – 63 CB BALAGUER

Primer partit a casa de les nostres sèniors a Primera Catalana, competició que juguem per cinquè any consecutiu.

La primera part va ser igualada amb intercanvis al marcador constants deixant un marcador al descans de 29 – 31 favorable al CB Balaguer. El principi del tercer quart les nostres no van entra bé al partit i el rival va marcar un parcial de 16 – 5 en els primers 7 minuts del tercer quart.

A partir d’aquí les nostres van reaccionar i van fer un parcial favorable de 21 a 5 que tornava a deixar el partit igualat a falta de 3 minuts de partit.

Va tornar la igualtat, i els intercanvis de marcador. A falta de dos segons les nostres es van posar per davant el marcador gràcies un triple, tot i que després d’un temps mort les del CB Balaguer van anotar un altre triple sobre la botzina que els hi donava la victòria definitiva. 

Pròxima jornada, primer derbi de la província, com a visitant davant el TGN BASQUET al diumenge 6 a les 18:00h!

5, 6, 7 ….MANYANET!!

Patro Valerio