VENDRELL vs AM6

AB EL VENDRELL 107-71 MANYANET REUS VERD

Dimecres 10 d’abril l’aleví masculí ens vam desplaçar a Vendrell per avançar el partit de lliga de finals de mes. Va ser un partit estrany en tots els sentits, jugar entre setmana, 2/4 de set de la tarda… però no busquem excuses no va ser el nostre millor partit.

Tots els partits que jugarem ara seran durs i no podem desconnectar-nos cap quart. El primer quart el vam empatar però no estàvem gens còmodes a la pista. Els tres següents els vam perdre però en cap moment sense perdre la cara al partit, en el cinquè guanyem de dos puntets.

Però va arribar un 6è i un 7è quarts en que desapareixem de la pista ens fan 22 i 25 punts respectivament. Nosaltres per fer un bàsquet ens costava molt i els locals feien cistella amb molta facilitat. Els jugadors contraris tiraven sols i això va ser perquè la nostra defensa va ser molt permisiva. El rebot defensiu no el vam controlar en cap moment, si que els locals tenen jugadors més alts que nosaltres però el rebot s’hi ha d’anar si o si. Tot i el dur correctiu ho intentem i l’últim quart el guanyem de 8 punts.

De tot se n’aprèn, ara toca aixecar-nos,  posar-nos les piles i treballar de valent.

Aquest cap de setmana torneig també ens trobarem amb equips de nivell per tant cap amunt i a donar-ho tot a la pista.

5, 6, 7 MA- NYA- NET!!!

Crònica patrocinada per:

NouGas