AM6 vs SAGRAT COR

MANYANET REUS VERD 50 – 87 SAGRAT COR 6è A 

Divendres 30/03 començàvem la lligueta final entre els quatre millors equips de Tarragona, debutàvem contra el Sagrat Cor 6è A a casa. Estar en aquesta lligueta és tot un premi al treball fet durant la temporada i sabíem que no hi hauria cap partit fàcil.

El Sagrat Cor 6è A no ha perdut cap partit en tota la lliga, sabíem que seria un partit difícil. Teníem molt de respecte per l’equip rival, això és bo però el que no podem fer és deixar de fer el nostre joc alegre que em vist al llarg de la temporada. Començàvem el partit molt tensos i es va notar en les decisions que preníem. Tot i així els cinc primers quarts van estar competits, vam perdre tres quarts i en vam guanyar dos (per la mínima). Però un 6è i 7è quart en que no vam ser capaços d’anotar i que la nostra defensa va ser tova ens va penalitzar. Toca seguir treballant, cada partit és una final i això no s’atura.

5, 6, 7 MA- NYA- NET!!!

Crònica patrocinada per:

NouGas