SALLE TGN vs IM

A.B. SALLE TGN 65-87 MANYANET REUS

Després del descans, la jornada passada per al 3×3, aquest dissabte vam tornar a agafar la competició. 

Com ja portem fent tota la temporada, per oblidar, o si més no, deixar de banda els primers 4 períodes, on nervis, errors defensius, cistelles mal tirades, entrades impossibles, en fi, un conjunt d’accions que ningú entenem.

Sort que a partir de la mitja part vam treure’ns els nervis, deixant-nos ajudar, deixant-nos animar i estant per feina i treballar de veritat, treball amb cara i ulls: tancant rebot, sortida banda i cistella fàcil, i sobretot, sobretot, una gran defensa de l’1c1.

Aquest dissabte jugarem al pavelló l’ajornat contra el CBT, a les 9 del matí, esperem estar desperts i anar a per feina des del minut 0.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

vill-rus