PBGROC vs GUILLEM FORTUNY

Aquest dissabte el prebenjamí groc va disputar el seu últim partit abans de les vacances de Pasqua. Aquesta vegada va ser contra l’escola Guillem Fortuny de Cambrils.

Vam sortir amb una miqueta de por amb un equip que tenia molta alçada, i això ens va agafar més respecte del normal, cap a l’adversari, però poc a poc va anar passant. Segons ens ho anàvem traient, ens vam sentir més còmodes i vam començar a notar el treball, prenen les pilotes i anant cap a cistella, on ens vam quedar sorpresos i molt contents perquè alguns dels nostres jugadors van fer un parell d’entrades, amb cistella, sense haver-ho entrenat abans, i alguna cistella llençada des de la zona de 3 punts. 

Cada vegada ho fem millor, poc a poc la feina es nota, i molt!

Que tingueu unes bones vacances de Pasqua!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

vill-rus