ESPLUGUES vs SFA

CB ESPLUGUES 61-65 MANYANET REUS A

Les sèniors del Manyanet van guanyar a casa del CB ESPLUGUES i es mantenen en el colideratge de la classificació.

El marcador final de 61 – 65 va ser resultat de la gran igualtat que hi va haver en tot el partit. Les nostres van sortir malament en el primer quart i van haver de remuntar el parcial inicial que marcava un 20 -12 favorable al CB ESPLUGUES. En el segon període i va haver igualtat deixant un marcador al descans de 38 – 30. 

Les nostres van sortir del descans a pel partit i van marcar un parcial inicial de tercer quart espectacular amb un 0 – 11. Després van haver intercanvis en el marcador fins acabar el tercer quart amb un marcador favorable de 51 – 54.

En l’últim període va seguir la tònica final del tercer període sense que les nostres poguessin agafar un avantatge clar, però en tot moment van anar per davant el marcador.

El pròxim partit a casa, davant del LLIÇA D’AMUNT, al diumenge a les 18:45h.

5, 6, 7…..MANYANET!!!

Crònica patrocinada per:

decathlon reus