CMG vs CB CORNELLÀ

MANYANET REUS GROC 55 – 48 C.B. CORNELLÀ 

Segona victòria dels nostres, primera a casa. Després d’una primera volta amb moltes baixes, amb lesions, malalties i absències sobtades, ara estem en plena forma i tots junts per anar millorant i seguir treballant.

Els resultats es van veien, tot i que som conscients que aquesta lliga és molt molt exigent, poc a poc ens fem al ritme de la competició. 

Després de guanyar la setmana passada davant del Carme, aquesta setmana ens visitava el Cornellà, equip que estava empatat amb nosaltres.

La primera part va ser brutal, vam sortir i vam encertar 4 triples en 10 minuts, creant una diferència al marcador de 10 punts que va ser el coixí per guanyar el partit. Poc a poc els visitants van anar entrant al partit i ens van complicat les coses. L’encert no era el mateix i el fet d’anar davant el marcador, és quelcom que ens costa encara.

Finalment vam seguir treballant i no vam parar de lluitar fins al final. La victòria es queda a casa i ja en tenim 2. Deixem al C.B. Cornellà amb un partit de diferència i ara ens venen equips molt durs novament, com Terrassa i Manyanet Molins per acabar la primera FASE. 

De ben segur que la segona serà més adequada i podrem seguir treballant i aprenent!!

No parem, seguim!!

5, 6, 7, MAA NYAA NEET!!

Crònica patrocinada per:

decathlon reus