ESTAT DEL SFB

El Sènior Femení B 2018/2019 després del gran resultat a Vendrell (59 a 65) i a un partit del final de la fase prèvia de la competició territorial ja ha aconseguit classificar-se per la segona fase al grup 11 on podrem competir amb els 5 millors equips de la categoria.
Ho hem aconseguit competint cara a cara amb tots els equips, treballant cada vegada més com un equip i poc a poc aguantant experiència i vivències que continuïn millorant el nostre bàsquet i la nostra capacitat competitiva.
La segona fase segur que serà més difícil però aquest és el repte i era el primer objectiu; buscar situacions que ens segueixin ajudant a créixer com a esportistes.
Des d’aquí felicitar el treball de l’equip i animar-les a seguir i seguir treballant per millorar i disfrutar, encara més, del nostre esport.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

decathlon reus