DOBLE PARTIT IM

Aquesta passada setmana l’infantil masculí vam disputar dos partits, un dimecres, contra la AB LA SALLE; i un altre dissabte, a casa del Baix Gaià. 

Es pot dir que els dos partits, tot i que van acabar amb victòria, van ser força diferents, m’arriscaré i diré que van ser oposats. Dimecres va dominar l’encert, córrer per fer cistella, però no per defensar, i menys encara les línies de passada (concepte que estem farts de treballar). Dissabte en canvi, ens va faltar l’encert a cistella, ens costava córrer, però vam defensar moltíssimes línies de passada, ajudes, i fins i tot vam fer un parell de jugades sense bot. Però el que més factura ens va passar van ser els nervis i l’actitud, que davant un equip que només feia que cridar, ens vam acollonir. Sort que al final vam treure pit i ens ho vam creure una mica, aquesta és l’actitud, de treball i de tenir al cap aixecat sempre.

5, 6, 7 MANYANET!!!

Patro Valerio