VENDRELL vs AFV

AB El Vendrell  43 – 50 MANYANET REUS VERD

Tercer partit d’aquesta temporada contra un Vendrell que sempre ens havia guanyat fins ara. Tot i sortir una mica tovetes en defensa i en el rebot, les nostres minis no baixen els braços  en cap moment, en atac juguem força bé, però la pilota no vol entrar. Vendrell s’arriba a posar a 11 punts per sobre, però a partir del 6è quart, quan semblava que no teníem més forces, hem tret el millor de nosaltres.

La nostra defensa ha canviat, hem estat agressives tant en atac com en defensa i sobretot hem estat capaces de penetrar a cistella i doblar a la companya alliberada per anotar des de fora de la línia de tres. Tot l’equip ha realitzat una excel·lent segona part que ens ha permès arribar al darrer quart amb avantatge al marcador. Només ens ha calgut mantenir la defensa i buscar bons passes en atac, no arriscar i mantenir les distàncies en el marcador.

Felicitar a aquestes noies que estan millorant setmana a setmana gràcies al seu esforç i treball als entrenos!!! 

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

NouGas