CF vs BAIX GAIÀ

MANYANET REUS 60 – 38 BÀSQUET BAIX GAIA 

Primer partit a casa després de les festes de Nadal. Després de la derrota a camp de Teresianes la setmana passada, necessitàvem tornar a trobar el bon joc que vam realitzar abans de les festes. Davant  d’un rival de 2n any , les nostres noies surten concentrades i gràcies a una forta pressió ens posem per davant en el marcador. Tot i que el joc durant el partit no és molt brillant, les cadets juguen amb prou serietat per mantenir les diferències en el marcador.

El partit es torna una mica dur i l’àrbitre deixa juga bastant, les visitants en cap moment baixen els braços, però no marxem del partit, posem seny i aconseguim una victòria poc espectacular, però necessària per seguir treballant i recupera bones sensacions.

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

NouGas