JM vs CANTAIRES

MANYANET REUS 75 – 62 CB CANTAIRES TORTOSA

El júnior masculí va aconseguir una molt treballada victòria davant d’un Cantaires que va lluitar durant tot el partit fent que no es decidís fins als minuts finals.

El partit va començar amb un clar domini dels nostres, tancant la cistella pròpia, i amb força claredat a l’hora d’escollir els millors llançaments. Per altra banda, la defensa va ser molt agressiva, tot i que el joc visitant passés sempre pel mateix jugador.

Durant el segon període, les alternatives defensives dels tortosins, i uns minuts de desconcentració dels nostres jugadors, van fer que s’arrivés a la mitja part amb un avantatge mínim pels nostres.

La tornada dels vestuaris, va suposar uns minuts molt intensos frec a frec, amb bona qualitat en les jugades. L’últim període va ser una intensa lluita de nervis entre el joc col·lectiu dels nostres, i l’individual de dos bons jugadors del Cantaires. Finalment, la intensitat defensiva als instants finals, i una certa tranquil·litat en atac, va donar aquesta important victòria pels nostres.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

ClimAhorro