CBT vs IM

CLUB BÀSQUET TARRAGONA 47 – 91 MANYANET REUS

Aquesta jornada vam anar al camp del CBT amb la sensació que el partit ja estava més que fet abans de començar a jugar-lo, entenent que ja estava guanyat. Però, com sol passar, sovint la sensació no és el que realment és, i és que vam haver de lluitar moltíssim per emportar-nos una victòria més al sac. 

Tot i que n’és una més, no és suficient motiu com per deixar de treballar, tot al revés. aquesta victòria la vam haver de suar i força. Continuem sense defensar bé, cadascú al seu, estem arreu i enlloc a la vegada. Hem de tenir clar que la defensa comença per la responsabilitat individual de cada jugador que tenim, amb i sense pilota, amb rebot inclòs. 

Ens va costar tota la primera part de partit pair que això no seria gens fàcil, però tot es va simplificar quan vam començar a pensar amb el cap i no amb el cor. defensant cadascú al seu, atacant de manera ordenada, oberts i seleccionant bé els llançaments a cistella i les divisions, amb el seu joc sense pilota. Així és com hem de ser sempre, des del minut 0.

Aquesta jornada descans, juguem el pròxim dimecres 30 al pavelló. Fins aleshores, ens espera una bona setmana i mitja de treball.

5, 6, 7 MANYANET!!!

Crònica patrocinada per:

ClimAhorro