CMV vs CB VALLS

MANYANET REUS VERD – CLUB BASQUET VALLS

Aquest cap de setmana els nostres nois van jugar el tercer partit de lliga contra el CB Valls, un equip amb molt de ritme i físic. Des dels primers instants els nois van estar per la feina i vam realitzar un bon inici de partit competint de tu a tu gràcies a la intensitat defensiva que ens va ajudar a jugar amb ritme a l’atac. El primer quart finalitza amb un resultat (14 – 13 ) que demostra el bon joc i actitud dels nostres integrants. El segon quart comença amb la mateixa dinàmica que va començar el partit i això proporciona un plus de motivació pels nens que marxem al descans amb un resultat (26 – 31).

El 3r quart comença igualat on posem una molt bona defensa però el talent individual d’alguns dels seus jugadors provoca cistelles fàcils, tot i així no ens rendim i seguim lluitant i competint el partit finalitzant el període (37 – 48 ). Engega el últim quart del partit on els nostres nois comencen molt motivats i amb molt bona actitud i aconseguim posar-nos (47 – 54) , a conseqüència de la pujada d’emocions  ens precipitem en algunes accions a causa dels nervis la qual ens penalitza amb un parcial de 0-13 a favor dels rivals. Resultat final 53 – 71.

El treball diari ens porta per bon camí!

5, 6, 7 MANYANEET!

Patro Valerio