AM6 vs SAGRAT COR

MANYANET REUS 6è – Sagrat Cor 6è B

Divendres passat l’aleví masculí va jugar contra el Sagrat Cor 6B. El partit no es va finalitzar degut a la pluja, encara falten dos quarts, el tenim encarrilat per emportar-nos la victòria. Tot i que no podem caure en el parany que ja està guanyat.

D’inici vam sortir molt forts i vam aconseguir que l’altre equip no estigués còmode a pista. En atac vam poder córrer el contraatac acabant amb cistelles fàcils. Vam tenir un quart que ens vam despistar en defensa i en atac no acabàvem d’anotar amb la mateixa facilitat, aquest se’l va emportar l’equip visitant. Va ser llavors quan vam reaccionar, vam fer un esforç en defensa recuperant pilotes sense deixar que l’altre equip saqués de fons. Aquest és el camí que hem de seguir, s’ha de treballar durant els entrenaments per millorar dia rere dia.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Patro Valerio