PB1 vs PB2

Aquest dissabte els nostres prebenjamins es van enfrontar un contra l’altre, i fora de disputar entre ells, el que vam fer va ser fer-ne 3!

La veritat és que ells no s’esperaven jugar tants partits i d’aquelles maneres tant diferents al que estan acostumats. Barrejar-nos primer amb segon ens va servir per enfortir les nostres relacions ja que no és la primera vegada que coincidim, com els entrenaments de la passada temporada.

Els partits van ser de 3 disciplines diferents: la primera va ser jugar amb la pilota de bàsquet i a la vegada tothom tenia una pilota de tennis que no la podia deixar de botar; la segona va ser jugar amb una pilota de dimensions més grans (amb la talla B6); i per últim amb una pilota que era la nostra mida però que pesava molt menys. 

Ha estat una bona manera, a més de ser diferent, d’acomiadar la competició per aquest any. Ara ja només ens queda el torneig d’aquest dissabte, on anem tota la part femenina, i el torneig del 2 de juny, que és el nostre.

Així doncs …

5, 6, 7 MANYANET!! Que això ja s’acaba!!!

Crònica patrocinada per:

alvarezjara