ARBOÇ vs AM5

ARBOÇ 65 – 72 MANYANET REUS 5è 

Dissabte passat l’aleví masculí es va desplaçar a l’Arboç, un equip que ha millorat molt respecte el primer partit que vam jugar contra ells.

L’Arboç és un equip molt alt i en els primers minuts del partit ja vam veure que patiríem si no asseguràvem el rebot defensiu i ofensiu. Ells tenien moltes opcions en cada atac, anotant fàcil de sota cistella. Nosaltres en canvi tot i jugar força bé en atac estàtic i seleccionar bons tirs de fora la zona, no anotàvem ens costava molt. 

Vam tenir un quart una mica fluix, ens van anotar 18 punts, tot i així no vam baixar els braços en cap moment. Aquest fet ens va portar a remuntar el partit i portar-lo a la pròrroga.

Teníem 3 minuts de més per emportar-nos la victòria i així va ser. Tot el desencert que vam tenir durant el partit en tirs exteriors en la pròrroga va ser un 100% d’efectivitat. Contenta per l’actitud i que en cap moment vam deixar de treballar i esforçar-nos.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

alvarezjara