MES D’ABRIL CM.

Teresianes 47 – Manyanet 52

Primer partit del mes d’abril a una pista complicada com és la de Tarragona i venint d’un mal partit anterior. Vam jugar una primera part dolenta, no vam aconseguir anar mai per davant al marcador fins els últims minuts del partit i vam poder girar el marcador. Fins al final no vam saber aprofitar l’avantatge físic que teníem contra els nostres rivals. Bona defensa a l’últim període.

Manyanet 73 – Valls B 55

Un altre partit que no vam aconseguir sortir concentrats al 100%. Fins al segon període no vam aconseguir ficar-nos per davant al marcador. Finalment, vam seguir jugant el nostre partit i no vam donar opció a que els rivals es posessin al partit de nou.

Calafell 49 – Manyanet 99

Partit contra un equip molt inferior a nosaltres i poca cosa més. Aquella setmana vam perdre un jugador de l’equip per la lesió del Sergi Pecino a un canell.

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal