SMA vs CB VALLS

MANYANET REUS A 65 – 58 CB VALLS

Un cop tenim l’objectiu assolit de la temporada que era mantenir la categoria, aquesta setmana juguem contra el Valls, líder de la nostra categoria. Un d’aquells partits que teníem assenyalat en el calendari com important pel que representa jugar un derbi. El partit comença amb dubtes pels nostres, no ens sentim còmodes, i Valls surt amb la mentalitat de guanyar des del salt inicial. Després d’anotar 3 triples casi consecutius els nostres nois igualen el marcador. Tota la primera part té una mateixa dinàmica, Valls per sobre en el marcador i el Manyanet fent la goma entre els 2 i 7 punts de desavantatge. Resultat a la mitja part 27-32.

En el tercer quart els nostres nois es posen el mono de treball i van retallant la diferència en el marcador, els visitants comencen a mostrar les primeres senyals de dubtes, no es pensaven que donaríem tanta guerra. El tercer quart finalitza en taules al marcador 44-44. A partir del minut 33 els nostres es comencen a creure que guanyar és possible. Parcial 12-4 al nostre favor i ens col·loquem 61-52 a manca de 3 minuts. Un temps mort visitant ordena una pressió a tota pista que inicialment ens col·lapsa, provoca pèrdues de pilota i els nervis a les cares dels nostres. Però no volíem deixar marxar la victòria, ens centrem una mica en atac, sobrepassem la pressió amb passes i Valls arrisca forçant les faltes. Una tècnica per protestar a l’entrenador visitant ens facilita la feina. Final 65-58.

Ens manquen dos partits i temporada llesta, però aquests nois volen seguir competint i donar-nos alegries. A treballar doncs…

5,6,7 Manyanet!!   

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal