PBG vs JOAN REBULL

Dissabte al matí vam poder disputar el partit contra el Joan Rebull tot i els dubtes que teníem pel temps, ja que podia començar a ploure en qualsevol moment, sort que just abans de començar va girar una mica d’aire i va sortir el sol.

Pel que fa al partit, de moment, el millor fins ara, tot i que vam sortir bastant adormits. Va ser un partit on va dominar l’accent defensiu per la nostra part, on el prendre pilotes i sortir ràpidament a tirar a cistella, ens va fer sentir-nos còmodes i motivats.

Trobar-te un equip on puguis jugar un tu a tu, t’ajuda molt per poder treballar i, sobretot, reflectir el treball que portes fet fins a dia d’avui. Malgrat això, a vegades pot ser un miratge, i has d’intentar no deixar-te emportar per l’entusiasme del moment. 

Som de 1r, som molt heterogenis i tenim molt de treball a fer, però només ens queden 2 mesos i 2 partits de competició, ara sí, recta final!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

 

Crònica patrocinada per: