TORNEIG MNC18 AM5

Torneig Mare Nostrum Cup

Durant aquests dies de Setmana Santa el nostre aleví masculí de 5è ha participat en el Torneig Mare Nostrum Cup.

Començavem el 26 de març contra el C.B. Mollet 1. Un equip de segon any molt superior físicament. Els nostres van sortir molt nerviosos i vam cometre errors que normalment no fem. Vam regalar moltes pilotes a l’equip contrari i això els hi va facilitar la feina. Tot i els nervis vam treballar i no vam deixar de lluitar en tot el partit.

El segon partit dels nostres alevins en el torneig del Mare Nostrum davant d’un AESE també un equip superior en alçada, cos i edat. Tot i la diferencia, els nostres no es van donar per vençuts en cap moment, van treballar dur tot i la diferencia d’un any i van demostrar que els partits duren 40 minuts!

Dimarts a la tarda vam jugar contra Askatuak 2006 i dimecres al matí contra C.B. Mollet -2, van ser partits competits però l’encert dels visitants i alguns errors ens van penalitzar. No estem acostumats a competir i  jugar partits igualats,  ja que en el nostre grup de lligueta quan volem apretem l’accelerador i n’hi ha suficient per tirar els partits endavant, aquests partits són els que ens fan créixer com a jugadors.

Aquest torneig ens ha servit per veure que estem en una bona línia però que hem de continuar treballant i no relaxar-nos. Molts contentes de la feina seguim treballant!!!

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

huguet