ST JORDI vs SMA

SANT JORDI 63 – 56 MANYANET REUS A

Partit avançat de la 23a jornada, visitem al quart classificat, equip molt veterà i experiència en categories superiors. Sortim molt bé, bones sensacions en atac i defensant molt bé als anotadors dels locals. Primera mitja part igualada i ens posem per davant en el marcador amb un arbitratge que deixa jugar molt  29-31.

La defensa zonal local sembla que ens causa molts problemes en el tercer quart, però els triples ens permeten mantenir les distàncies en el marcador. Un parcial 10-0 en contra permet als locals arribar al final del tercer quart amb una petita avantatge 48-44.

Els locals comencen molt fort demostrant perquè van quarts a la lliga, parcial 9-0 i sembla que el partit ja s’havia acabat, però els nostres nois fan un darrer esforç i a manca d’un minut ens col·loquem a 5 punts gràcies a un parcial 0-9.

El partit finalitza 63-56 però amb un bon regust de boca. Deixem enrere les males sensacions del darrer partit i esperançats per jugar el diumenge el segon partit del cap de setmana.

Crònica patrocinada per:

GRUAS GAM lona P.Manyanet