JM vs CALAFELL

MANYANET REUS 64 – 27 CALAFELL

Des de l’inici es va veure que al Calafell li costaria presentar batalla contra els júniors del Manyanet, donat que de seguida es va veure que els de Calafell tenien dificultats per atacar la defensa local. El cert és que, com es pot veure pel resultat, el partit va ser un monòleg dels de la samarreta verda, segurament influenciat pel fet que els visitants només es van presentar amb 7 jugadors i que davant la consigna d’intentar córrer, el físic els va anar passant factura a mida que avançava el temps de joc.

Aquest fet també va condicionar la defensa visitant, que per protegir-se de les faltes va optar per una defensa en zona pràcticament 38 minuts de joc, la qual cosa tanmateix va incomodar sobremanera elsdel Manyanet que vam marxar amb una sensació agredolça degut a la gran quantitat de pilotes perdudes i els tir lliures errats.

La setmana vinent els júniors s’enfrontaran a un dels tres colíders de la competició, el Vendrell, i on esperem que els nostres puguin competir al màxim de les seves possibilitats.

Crònica patrocinada per:

Branza