TORREDEMBARRA vs AM5

Torredembarra 64 – 86 AM 5è

Dissabte passat ben d’hora i amb molt de fred els alevins masculins ens vam desplaçar a Torredembarra.

Vam començar molt endollats i amb un alt encert de tir exterior aquest fet va ocasionar que marxéssim en el marcador, semblava que el partit ja estava guanyat. Però el Torredembarra en cap moment va deixar de lluitar i va baixar els braços, això va fer que ens guanyessin 4 quarts.

Si que es cert que vam veure bons detalls de sortir al contraatac i acabant fent cistelles fàcils, en atac estàtic tallant i buscant l’ esquena però hem de ser més exigents i constants durant tot el partit. Hem de fer un esforç en la defensa de l’1×1 i que no ens anotin amb tanta facilitat.

Durant la setmana en els entrenaments hem de treballar i estar per la feina, ja no som petits, sinó treballo durant la setmana no milloro i al partit no em surten les coses tal com vull.

Seguirem treballant!!!

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

“Siempre tienes que estar al límite. Tienes que hacer cada entrenamiento, cada partido, como si fuese el último.” Kobe Bryant

IMG-20180203-WA0001

Patro Valerio.png