SFA vs CB IPSI

A E Manyanet Reus 62 – 61 CB IPSI – OTTO SYLT

El partit ha començat amb un clar domini de l’equip visitant aconseguint un primer quart amb un parcial 8 a 17. Tot i així l’equip de Reus no s’ha rendit i ha seguit treballant guanyant el segon quart (17 a 12).

La segona part ha començat 25 a 29. Ambdós equips han seguit treballant per guanyar però el Manyanet treballant des de la defensa quasi s’emporta el tercer quart 11 a 13.

El darrer període ha començat amb marcador a favor de Ipsi 38 a 42. Manyanet ha seguit treballant posant-nos pel davant del marcador amb una distància còmoda, però Ipsi ha reaccionat i nosaltres no hem sabut parar-ho. Això ens ha portat a un parcial de 14 a 8 i ha deixat el marcador empatat a 50, en el minut 40.

La pròrroga ha continuat molt igualada fins al darrer segon. Manyanet guanya un partit vital amb un rival directe.

1, 2, 3 MANYANEEET!!!

Crònica patrocinada per:

valerio-01