SALLE REUS vs PBG

Aquest dissabte al migdia el prebenjamí de 1r vam anar a jugar a l’escola de La Salle de Reus. 

Allà vam jugar el nostre primer partit del 2018, que tot i jugar un molt bon partit, vam trigar una mica en començar a jugar com nosaltres sabem. En el primer període m’atreviria a dir que no érem nosaltres els que jugàvem, ja que no atacàvem la pilota, la deixàvem passar i anàvem a fer cistella amb una mica de por. Segurament el fer quasi bé un mes sense competir ens va passar factura. Però van saber rectificar molt ràpid i es van posar les pilotes i van atacar i defensar com saben. I és que quan ho fem, ens surt molt bé. Vam arribar a fer diversos contraatacs, vam robar pilotes, i sobretot, el que més va dominar i ens caracteritza és la lluita per la pilota. Crec que ha estat el partit que més lluites em poden haver xiulat en els diversos anys que porto d’entrenador, i sincerament, no em descontenta gens, tot al contrari. Som un equip lluitador i que no li volem posar gens fàcil a l’adversari. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!!