PBV vs LA SELVA NEGRE

Aquest dissabte al matí vam encetar els partits d’aquest 2018 jugant a casa contra La Selva Negre. 

El partit va sortir força bé, vam defensar molt, però no sempre ens van sortir les coses com volíem. Vam atacar molt bé, fins i tot vam fer contraatacs amb cistella inclosa, feta en entrada. Estem contentíssims, perquè ho portem treballant des de, quasi bé, principi de temporada i això ja comença a donar els seus fruits. 

Ara però, ens podria haver sortit millor, sobretot en l’encert a cistella, que ens costa molt, i agafar una mica de fons, que amb quatre carreres ens vam quedar sense forces. 

Treballarem força, com ho hem fet fins ara amb tot el que hem anat aprenent, i igual que amb les entrades, poc a poc ja surten, ens tocarà fer el mateix amb els aspectes que anem més coixos. Com aquell qui diu, acabem de començar a fer bàsquet i ens queda un llarg camí, poc a poc i bona lletra.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!