AM5 vs ADT

AM 5è 78 – 45 ADT

Divendres passat els alevins de 5è jugàvem l’últim partit d’aquest 2017. Va ser un partit molt fred meteorològicament parlant i creiem que ens va passar factura ja que en els primers 4 quarts ens van fer 28 punts. Després del temps mort els nostres jugadors van reaccionar i van capgirar el resultat. Demostrant que quan volen, poden i saben defensar. Aquests moments ens han de servir per créixer i aprendre com a jugadors. Contentes pel canvi d’actitud i la reacció en defensa. Cada setmana anem veient petits detalls del que treballem en els entrenaments tot i que ha de ser més sovint. Hem de continuar treballant i millorant.

Bones festes i feliç 2018!

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

“Tienes que dar el 125 por ciento. Pon el corazón y el alma en ello; aprende a tener una actitud positiva y ganadora. No aceptes la derrota, pero aprende de ella.” Magic Johnson.

AM 5è