TROBADA CBT P5

Durant tot el dissabte al matí els més grans de la secció, els nostres jugadors i jugadores de p5, vam anar a disputar 3 partits en la Trobada d’Escoles organitzada per Lestonnac de Tarragona en el pavelló del Serrallo. 

Vam jugar 3 partits, els dos primers van ser seguits i el tercer, en l’última franja de partits de la Trobada. Ens va agradar molt anar-hi i participar-hi. La veritat és que quan ens toca competir i fer el partit estem amb alts nivells d’adrenalina i es nota en el partit. Totes les pilotes, ens les havien de treure de les mans, i era perquè l’àrbitre xiulava, perquè sinó, era una mica impossible, tenim massa clar que la pilota no la regalem a l’adversari … I això m’agrada molt perquè de vegades costa fer entendre aquest aspecte. A més, vam arribar diverses vegades a cistella, no totes van entrar però vam fer moltes cistelles, i a més amb una pilota més gran de la que nosaltres utilitzem.

En fi, aquesta trobada ens ha deixat amb molt bon sabor de boca i amb moltes ganes de treballar, tenim una gran motivació al darrere i és un plaer poder-la treballar. 

L’equip de p5 us desitja que tingueu un Bon Nadal i un Feliç i Pròsper 2018! 

5, 6, 7 MA-MYA-NEEET!

img-20171216-wa00021.jpg