SALLE TGN vs IMV

AB Salle Tarragona 51 – 55 Manyanet Reus Verd

L’infantil masculí verd visitava a la Salle de Tarragona realitzant un inici de partit amb molts dubtes i errades per falta de concentració que va fer que l’equip visitant anés a remolc al marcador amb diferències de fins a 15 punts. Al tercer quart, l’equip reusenc va canviar d’actitud i va augmentar la intensitat, cosa que va fer que es posés per davant del marcador i s’arribés a la mitja part amb el marcador a favor 38 a 40.

A la represa, l’equip visitant va mantenir la concentració i el ritme del partit, controlant molt bé el rebot i allunyant-se en el marcador fins als 8 punts de diferencia. A l’últim quart però, la Salle de Tarragona va remuntar, es va posar per davant però a falta de 8 segons pel final, el Manyanet Reus es va posar per davant i va aconseguir una victòria per 51 a 55.

El resultat final demostra que els partits duren 40 minuts i que en cap moment es pot perdre la concentració.