BERGA vs SMA

BERGA 82 – 76 SÈNIOR MASCULÍ

Molt bon partit dels nostres sèniors visitant la pista del Berga. Equip molt veterà  amb experiència a primera i molt físic sota la cistella. Seguint la bona línia de la setmana passada, hem sortit molt intensos  aconseguint  un primer quart amb una alta anotació 25-23. Hem patit sota cistella, però  ho hem compensat  amb un joc ràpid.

Tot el partit ha estat igualat i hem aconseguit posar-nos fins a 6 punts per sobre en el minut 28 (52-58). Però els locals han forçat moltes faltes i han remuntat des de la línia de tirs lliures.

Un final igualat on els locals han demostrat que l’experiència en els darrers minuts de partit és un factor vital en aquesta categoria. Resultat final 82-76. Un partit divertit de veure, llàstima el resultat, però marxem amb la sensació d’un bon treball realitzat.

5,6,7 Manyanet!!!