Balanç temporada SFA

La temporada 2016/2017 del Manyanet Reus Femení a Primera Catalana està tocant a la seva última jornada.

A dues jornades del final el partit guanyat a domicili amb el Castellbisbal les noies del Manyanet han assegurat la permanència un any més a la competició a primera.

La temporada ha estat plena de dificultats; deixen de jugar jugadores importants dins l’esquelet de l’equip la temporada anterior, diverses lesions ja a la pretemporada i en diferents moments de la competició, noves incorporacions que han hagut d’adaptar-se ràpidament, dificultats per poder entrenar juntes en totes les sessions,… 

L’EQUIP format per: Mireia Calaf, Marina Giner, Marina Ribas, Mireia Busquets, Maria Marsal, Núria Samperi, Marta Jurado, Andrea Ardid, Sandra Torné, Cristina Tarín, Ayelen Lepori i Anna López; i també amb l’ajuda de Cristina Jurado, Alba Bonet, Júlia Gómez i Núria Sànchez, amb el treball de David Ninyà, Joan Marc Jurado i Xavi Moncusí ha aconseguit continuar fent història i ha aconseguit saber competir en una categoria difícil i en una competició molt apretada i ho ha fet a dues jornades del final.

Des d’aquest escrit crec que és obligat agrair la capacitat de treball i l’esforç d’aquest grup de jugadores on he pogut respirar en primera persona un esperit d’equip que no és fàcil de veure.

FELICITATS NOIES, i ENHORABONA per tota la temporada on entre totes us heu fet cada vegada millors i cada cop més competitives.

FELICITATS TAMBÉ AL CLUB. CADA VEGADA SOM MÉS GRANS!! I moltes gràcies per poder disfrutar-ne un any més.

Xavi Moncusí

IMG_8964