PLOMS vs JF

Tot i les baixes, sembla que no puguem estar totes en cap partit, hem disputat un partit molt ajustat durant els 40 minuts que ha acabat amb una treballada victòria. Sempre per davant en el marcador, però amb un joc a ratxes , amb un Reus Ploms fent la goma en el marcador. L’equip local ha alternat defenses durant tot el partit intentant  trencar-nos el ritme de joc, i en varies ocasions ho ha aconseguit. Els nostres avantatges han arribat a ser en ocasions fins els 10 punts en el marcador, però en el darrer instant de partit, Ploms amb un gran esforç i degut al nostre relaxament, ha aconseguit reduir les diferències a un 63-65 a manca d’un minut. Les nostres noies han tingut el cap més fred al final i anotant els darrers tirs lliures hem aconseguit una victòria de mèrit.

Arriba un moment de la temporada on ja no ens hem de conformar amb treballar, cal ara obrir els ulls i millorar, no podem cometre els mateixos errors de sempre, i mostrar en els partits tot allò que treballem en els entrenaments.

5,6,7 Manyanet!!