CAP DE SETMANA DELS PBG

Aquest passat cap de setmana va estar molt complet per als prebenjamins grocs. 

Dissabte al matí van anar a jugar a l’escola St. Josep de Reus. Vam fer un partit molt intens i va sortir molt bé. Vam defensar molt bé, però molt bé a aquells jugadors de 2n tant grans. Els hi vam plantar cara i vam defensar com mai. A més, vam poder encistellar molts bàsquets, una xifra similar al partit anterior, jo diria que superant-la. 

I si això no fos poc, diumenge vam matinar i vam anar a la Trobada d’Escoles de l’A.E. Claret de Valls. Vam disputar dos partits. El primer contra l’escola Lledó (Valls) i el segon partit contra el Claret. Tots dos partits van estar carregats d’emoció, ja que molts van poder fer moltes més coses del que a la competició poden fer. Moltes més cistelles, més pilotes robades, més defensa, i fins i tot, quasi tots els jugadors vam fer cistella!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!