BARÇA vs SFA

BARÇA CBS B 47 – 46 SFA

Dura derrota del SFA  a casa del Barça. Sabíem que podia passar malgrat que la classificació d’aquest equip pot insinuar un altre tipus de resultat. I això no va ser així degut al canvi que aquest equip ha fet, sumat a la dificultat que presenta la seva pista.

Tot això no ha de ser una excusa, la raó per la qual hem tingut aquest resultat ha estat degut a no estar al 100% durant tot el partit. 

El transcurs del partit ja es veia una mica neguitós, ja que el marcador ballava tant a favor de les locals com en el nostre. Diverses situacions, tant en atac com en defensa, no les vam encertar o ni tant sols ens les vam jugar tal i com nosaltres ho fem. 

Vam tenir molts punts dèbils, com una defensa poc sòlida (a estones) i vam aprofitar molt poc el contraactac que les locals ens oferien. 

Va resultar molt determinant l’últim període, en especial els dos triples que ens van posar seguits des de la mateixa posició i jugadores diferents, juntament amb dues males accions. Però hem de destacar que malgrat estar a -6 a falta de 54 segons, vam aconseguir apropar-nos i mantenint viva l’esperança.

Això ens ha de servir, i de molt. Aquest dissabte rebem al darrer classificat de la taula. Si no volem que ens passi el mateix, haurem de treballar de valent tota la setmana!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEET !!!