VENDRELL vs SM

Vendrell 66 – 79 SM

16a Victòria, average, història i gran partit.

El nostre Sènior Masculí va guanyar a casa del rival més dur de la lliga. Un equip amb talent, humilitat i grans persones que ja van venir a casa a la primera volta i amb un balanç igual, ens van guanyar en un encontre molt dur i competit.
La història s’ha repetit, en un gran partit però aquesta vegada ha caigut cap al nostre camp.
El partit va començar amb una situació genial per nosaltres, un 4-21 gràcies a una gran defensa des del primer minut i un desencert del rival.
A partir del minut 8 de partit, tot va ser un intercanvi de cistelles, un teva meva de tu a tu amb un equip que tot i que encara no ho tingui tot fet, li falta ficar la cirereta al pastís.
Els nostres nois van suar i ho van donar tot per fer el que no feia ningú des de la temporada passada al pavelló de Coma-Ruga, que era guanyar un partit al AB Vendrell.
Això no significa res, no juguem ni entrenem per guanyar un partit, sinó per guanyar-ne els necessaris per complir els objectius. El primer objectiu ja està, ja som matemàticament equip de 2a l’any vinent.
Ara tenim en ment optar per una de les 4 places per les Fases d’ascens a 1a. No és quelcom que ens dictamini el treball, som conscients que s’ha d’anar partit a partit i ara ens venen rivals que s’hi juguen molt com el Gavà, que vol sortir de les zones de Play-out, igual que Cornellà, o ve Tecla Sala, que igual que Valls (pròxim desplaçament) s’hi juguen el mateix que nosaltres.
Queda molt però tenim poc per perdre i molt per guanyar.
Seguim i seguirem!!!
Junts, never give up!!!