CB PRAT vs SFA

CB PRAT 46-52 SFA

El nostre sènior continua fent història treballant per fer-se fortes a 1a catalana en el segon any en aquesta categoria.

El passat dissabte vam aconseguir la onzena victòria a la lliga davant un CB Prat molt competitiu.

El partit va ser molt igualat tot i que a la segona part, al tercer quart, les noies del sènior van poder generar un avantatge que fins als 3 minuts del final del partit va arribar a ser de deu punts. La reacció de les jugadores locals les va poder tornar a posar a tres punts però finalment vam poder gestionar els nervis i la situació per poder guanyar un partit en una pista on només han guanyat 4 equips fins al moment.

Felicitar l’equip per saber empènyer i continuar treballant per sumar i competir totes les situacions.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!

IMG-20170319-WA0001