SFA vs CB MORELL

SFA 65 – 54 CB MORELL

Importantíssima victòria del SFA davant el Morell, una victòria que dóna forces ales de cara mantenir-se en una posició estable dins de la taula de la classificació de la lliga. 

Dissabte les nostres van plantar cara a un equip fort i difícil de la lliga. Amb coratge i una mica més d’orgull col·lectiu vam saber tirar endavant el partit. El marcador n va estar decantat fins ben bé al final del partit, això ens fa reflexionar en què el treball ha de ser permanent, continu i de més a molt més!

A més, van sumar altres factors que últimament no estaven del nostre costat, aquests van ser els percentatges en els tirs de camp i en les pilotes recuperades per sobre de les perdudes.

Dissabte totes vam sumar, es va notar i es va veure, i totes som part d’aquest equip! I, vam comptar amb una súper ajuda externa, aquesta va ser la graderia del pavelló plena i animant! Moltes gràcies als que vau venir!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!