ST. FRUITÓS vs SFA

Sant Fruitós 49-40 SFA

Aquest dissabte el SFA ens vam desplaçar fins a St. Fruitós del Bages en el primer partit de la segona volta. Vam anar a intentar recuperar equip i invertir el resultat del primer partit de lliga, on elles ens van guanyar de 27.

Una altra vegada hem de començar parlant d’un mal inici de partit, però que en aquest cas, la seva correcció va ser ràpida. Vam estar treballant, defensant com defensem nosaltres i intentant atacar millor. Tot i això, el desencert a cistella ens continua perseguint …

Vam començar la segona part del partit, després del descans, com si tornés a començar el partit, ja que vam capgirar el marcador i vam empatar a 23 punts. Va ser un bon inici i sense parar de treballar, no deixàvem que se’ns marxessin. Fins i tot vam estar per davant d’elles una bona estona, fins que va arribar el minut quatre de l’última part, i allí tres errors, pilotes perdudes i cistelles fallades, ens va decidir el partit, que si arriba a durar un minut més, potser hauríem provocat una pròrroga. 

Pel que fa als tirs lliures, continuem tenint un problema serio. Una cosa la tenim clara, la victòria no va ser nostra, no perquè no poguéssim, sinó, perquè la vam deixar escapar, ja la teníem, cosa que fa dues jornades, que aquesta sensació no la vam ni arribar a olorar. 

Hem tornat a agafar la corda del bon treball, seguim així noies!

Pròxima parada JOVIAT!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!