Inici d’any de l’Infantil Femení

DUR INICI DE L’ANY!

Aquest inici de l’any 2017 és i serà ben complicat pel nostre Infantil Femení!

Al haver fet un paper molt digne en la primera fase, ens ha tocat un grup ben dur. Dins d’aquest grup ens trobem els primers i segons dels altres grups més alguns que venen de nivell A. Això per nosaltres es un repte molt gran ja que ens suposa un treball diari. Sabem que en tots els partits patirem i haurem de lluitar, però no pel resultat que per nosaltres es el de menys sinó per la millora en cada segon del partit.

Durant els entrenaments lluitem i donem el millor de nosaltres però no deixa de ser suficient per poder arribar al partit i demostrar que en tots els entrenaments hi ha suor i inclús llagrimetes. 11 noies més ales ajudes que ens arriben del aleví treballem cada dia per demostrar el cap de setmana que el treball i és i que l’esforç també. No val a baixar el cap en cap moment, perquè si una cosa sabem es que a nosaltres el marcador no ens importa!

Treball, esforç i sacrifici diari aquí radica el bon rotllo que tenen!

5…6….7…MANYANET!