BF CORNELLÀ vs SFA

BF CORNELLÀ 49-52 SFA

Dura i merescuda victòria del nostre SFA a la pista del BF Cornellà, un pavelló on l’acústica dificultava molt la comunicació. Tercera victòria que ens va costar i molt,va ser un partit molt disputat. Ens va costar encertar al començament, però una vegada posades vam començar a anotar.

Vam tenir una defensa un pèl incòmode, ens va costar parar al Cornellà, en especial el rebot, ja que tenien una jugadora que realment era molt alta i ens dificultava aquesta tasca. Tot i això, vam competir molt bé, però va ser després de la mitja part que vam saber posar una marxa més i vam demostrar qui érem, treballant i jugant com sabem. Llàstima de l’últim minut del partit, ja que guanyàvem de 7 i vam acabar fent-ho de 3 per un parell de comoditat i pensar que ja estava fet per part de tothom, i ens va servir com a toc d’atenció. 

Aquest dissabte, dia de la presentació ens toca un rival molt complicat, difícil de roure. és per això que us convidem a quedar-vos i donar-nos un bon cop de mà, ja que s’ha demostrat que amb vosaltres ens fem més grans!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!