Dos partits en un mateix cap de setmana de l’IF

UNA DE CAL Y OTRA DE ARENA

Així podríem definir el cap de setmana del Infantil Femení!

Aquest cap de setmana l’Infantil Femení va disputar dos partits, el primer d’ells contra el ADT, on vam fer un partit bastant complert i que tot i que la diferencia en el marcador demostraria un partit fàcil no va ser així. Durant tot el partit es van veure i viure grans accions de les verd-i-grogues, que van poder moure la pilota amb comoditat per aconseguir cistelles fàcils. També vam poder practicar una molt bona defensa, donant molt pocs espais a les rivals. Una victòria que ens va il·lusionar de cara al partit del diumenge.

Diumenge al matí, després de 12 hores de descans ens tornem a trobar al pavelló, en aquest cas per anar a la pista del sempre complicat TGN. En el marcador no es reflex el bon partit de les reusenques. Tot aquest partit han donat la cara, no han baixat els braços hi han lluitat en totes les pilotes, però la superioritat tan física com anotadora de les locals ens va posar les coses molt difícils. Però el suport incondicional d’aquells que sempre ens persegueixen per totes les pistes, els pares i mares, ens va donar ales per poder acabar el partit i completa un cap de setmana ple de bàsquet, amistat, bon rotllo, solidaritat i bon comportament, que no sempre es fàcil aconseguir-ho.

Estem en el bon camí i sabem que es el que hem de fer per mantenir i millorar la intensitat i el rendiment de tot l’equip.

5…6…7…MANYANET!