CMV vs EL CARME BÀSQUET

El cadet masculí verd encarava el seu últim partit de la lliga, amb l’opció de classificar-se per a territorial de nivell A.

Un partit que es predeia molt difícil, tal i com ha succeït. Un tanteig molt baix on els petits detalls han marcat la diferència.

El partit ha començat molt bé pel Manyanet, que s’ha posat amb un parcial de 8-0 en només dos minuts, gràcies a la bona velocitat de pilota, contraatacs ràpids i pelotes recuperades en la presió defensiva. El Carme Basquet ràpidament ha reaccionat i ha igualat el marcador de nou. La defensa en zona de l’equip visitant durant gairebé tot el partit, ha dificultat l’atac del locals, on s’ha abusat molt del tir exterior. Tot i l’encert en els tirs de 3, el Manyanet Reus no ha aconseguit marxar en el marcador en cap moment, ja que les pèrdues de pilota i errades defensives han sigut constants.

Finalment, l’esforç i el treball del cadet masculí verd del Manyanet Reus s’ha vist recompensat amb una victòria , que dona una plaça a territorial de nivell A.

A seguir treballant. Els bons resultats sorgeixen de la feina ben feta