SANT CARLES RÀPITA vs CMV

Partit molt dur físicament, en un camp molt complicat on no es podien cometre errors. El partit va començar amb molt poca intensitat i velocitat de pilota per part dels dos equips, i això es va reflectir amb un marcador baix i igualat.

Al Manyanet li va costar entrar en joc i començar a guanyar pilotes dividides, però al final del 2n quart, una bona defensa va facilitar poder córrer la pilota al contraatac, i es va anar al descans amb un avantatge força favorable, tot i les dificultats que va plantejar-nos el rival. En l’inici del tercer període , la Ràpita va ser més intensa i el Manyanet Reus va baixar físicament i sobretot mentalment, desaprofitant un avantatge de 18 punts que es va reduir a 5. Els 16 tirs lliures fallats per la banda visitant, i l’encert dels locals, va ocasionar un final molt tens.

Gràcies a la focalització i superioritat en el joc interior, finalment i malgrat la càrrega de faltes personals de molts jugadors, el Pare Manyanet va saber aguantar el marcador favorable i guanyar el partit.

A seguir treballant!