BF vs MARIA CORTINA

Aquest dissabte 5 de novembre vam jugar el primer partit de la temporada 2016-17 va ser un bon partit. Vam poder veure l’evolució que han fet aquestes  jugadores en un any i esperem que al final de la temporada la millora encara sigui més notable.

Ja comencem a veure que hem de córrer més que la pilota i que hem de buscar la jugadora que està sola. En defensa tothom està pendent de la seva jugadora i amb molta intensitat. Però hem d’intentar no posar tant les mans, només quan és necessari.

Ja comencem a tirar de fora però s’ha de tenir clar quan hem de tirar i que no podem tirar de qualsevol manera.

Seguirem treballant que això acaba de començar.

5, 6, 7  MA-NYA- NET!!!

“Yo puedo aceptar un fallo. Cualquiera puede fallar. Pero no puedo aceptar el no intentarlo” M.Jordan