SFA – C.B. PRAT

SFA 51-60 CB PRAT

Dissabte ens va costar més del normal a entrar en el partit. Vam jugar molt bé en defensa, adaptant-nos i tancant ràpids els forats, a més de fer ràpides moltes de les ajudes que havíem de fer. 

Durant tot el partit vam tenir un marcador molt proper, a un punt, a dos, per sobre. Però el desencert de l’últim període ens va fer patir encara més. Però aviat l’esperança va tornar i amb força, sobretot després de 2 triples seguits encistellats, i les pilotes que vam recuperar. 

Ja portem 3 partits que perdem per motius similars, el nostre desencert amb el llançament a cistella. és un aspecte “fàcil” de rectificar. Som fortes en defensa, tenim la base de l’atac ben arrelada a nosaltres, ens falta que cadascuna sigui ella mateixa, amb confiança, amb seguretat, amb decisió. 

Seguim treballant, no baixeu. Aquest dissabte anem a Cervera, anem i demostrem el qu sabem fer, poc a poc sumem!

5, 6, 7 MA-NYA-NET !!!