Salle-Ploms vs CMG

Bon partit el d’aquest cap de setmana al Pavelló de la Salle de Reus dels nostres Cadets de 1r any, amb un victòria que els confirma com a campions de la lliga regular!

Tot i tenir una primera fase, on la sort no va estar del seu costat, els nois del CMG han sabut adaptar-se a la nova competició, hi han estat capaços de jugar amb serietat i sempre amb victòria en tots els camps visitats.

L’últim va ser el de la Salle, on aquest diumenge van guanyar còmodament davant d’un dels equips més forts. Els verd-i.grocs van dominar tot el partit, amb defenses canviats i amb bona circulació de pilota.

Ara toca jugar l’últim partit a casa contra el TGN, esperem que sigui un partit molt dur i trepidant. tanmateix esperem que puguin emportar-se la victòria i acabar la temporada invictes.

Seguiu així nois… 5…6….7….MANYANET!