SFA vs CB Balaguer

SFA 31-39 CB BALAGUER

Diumenge vam deixar escapar la victòria davant el CB Balaguer. 

Vam fer una molt bona primera part de partit guanyant el primer i segon període (10-6 i 12-10) aconseguint així finalitzar la mitja part amb un 22-16. Ens va costar molt poder anotar cistelles, ja que es tancaven molt ràpidament. Elles són molt actives i intenses, però això no ens va fer tirar enrere. Vam defensar molt, però molt bé, i això ens va permetre protegir bé la nostra cistella.

En la segona part del partit va passar tot el contrari, en el tercer període vam perdre per un 4 a 14. Vam seguir treballant en defensa tot i que vam baixar una mica. En atac gairebé no vam anotar cap cistella fins al minut 8 d’aquest període.

Pel que fa a l’últim període, ja va ser tard per reaccionar. Estàvem incòmodes a pista i se’ns feia molt difícil poder anotar, sobretot perquè no anàvem a cistella, això va provocar que acabéssim amb un parcial de 5 a 9 i un resultat final de 31 a 39. 

Estem cansades dels intensos partits que portem, treballant des del minut 0 i això ens ha passat una mica de factura. Tot i així, seguirem treballant fins al final i anirem a per totes. Aquest dissabte, rival directe, en JOVIAT. 

5, 6, 7 MANYANET!!